Σαντορίνη: Έναρξη εργασιών για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

Newsroom
19/02/2024 23:47
 
 
 

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο δήμο Θήρας, ξεκίνησαν εργασίες στην οδό Φηρών-Πύργου. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή νέων πεζοδρομίων και την ανακατασκευή των υπαρχόντων στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς.

Με την ολοκλήρωση αυτών, ο κόμβος αναμένεται να γίνει λειτουργικός και ασφαλής τόσο για πεζούς όσο και για οχήματα. Παράλληλα, προβλέπεται βελτίωση της αισθητικής οπτικής σε μια από τις κύριες εισόδους της πόλης των Φηρών. Οι οδηγοί και οι πεζοί καλούνται να είναι προσεκτικοί μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, με τη διοίκηση να ζητά την κατανόηση τους για τυχόν προσωρινές ενοχλήσεις.

Η ανακοίνωση του δήμου Θήρας

Στο πλαίσιο των έργων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Θήρας ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται κατασκευαστικές παρεμβάσεις στην οδό Φηρών- Πύργου.

Συγκεκριμένα, στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς πραγματοποιείται κατασκευή νέων και ανακατασκευή ήδη υπαρχόντων πεζοδρομίων . Με την ολοκλήρωση τους πρόκειται ο συγκεκριμένος κόμβος να καταστεί λειτουργικός και κυρίως ασφαλής για πεζούς και οχήματα.

Παράλληλα βελτιώνεται η αισθητική οπτική σε μία από τις κύριες εισόδους της πόλης των Φηρών.

Παρακαλούμε για την ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών και των πεζών μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και ζητούμε την κατανόηση τους για την προσωρινή ενόχληση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 63 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*