«Στα λευκά» ντύθηκε και η Σύρος

Newsroom
23/01/2022 23:04
 
 
 

 

Μετά από επτά χρόνια, η Σύρος είδε και πάλι “άσπρη μέρα”, καθώς από νωρίς το πρωί της Κυριακής η χιονόπτωση ήταν ιδιαίτερα έντονη.


Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν σε διάφορα (υψηλά) σημεία της Σύρου, για να παίξουν με το χιόνι και να φτιάξουν χιονανθρώπους, απαθανατίζοντας ταυτόχρονα το ιδιαίτερο και – σπάνιο για τα δεδομένα της Σύρου – καιρικό φαινόμενο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν, μάλιστα, με φωτογραφίες από τη χιονισμένη πρωτεύουσα των Κυκλάδων.


Σε επιφυλακή βρίσκονταν και τα μηχανήματα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και οι αστυνομικές αρχές, ώστε να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, κυρίως σε σημεία που – και κατά το παρελθόν – εμφανίστηκαν προβλήματα πρόσβασης (π.χ. στην Απάνω Μεριά).Ίδιος καιρός αναμένεται αύριο και μεθαύριο στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στην οποία (όπως και σε άλλα νησιά) τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου κ. Λειβαδάρα.

(Visited 111 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.