Ειδικό webinar Επιμελητηρίου: Ο Στέφανος Ξενάκης κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων

Newsroom
27/01/2022 18:45
 
 
 

 

Η γνώση αποτελεί την πιο σταθερή γέφυρα για το πέρασμα από αυτό που είμαστε σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε, αφού καλύτερη γνώση σημαίνει καλύτερες επιλογές και οι καλύτερες επιλογές οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα. Και η δράση (είτε ατομική είτε συλλογική) αποτελεί το σημαντικότερο μέσο για την ουσιαστικότερη αξιοποίηση της γνώσης αυτής.

Αυτές ήταν μερικές από τις εμπειρίες και αξίες που μοιράστηκε ο γνωστός συγγραφέας και ομιλητής Στέφανος Ξενάκης με τους 270 συμμετέχοντες, που παρακολούθησαν έως το τέλος το ειδικό webinar με θέμα «Η ζωή μου είναι στο χέρι μου! Επιτυχημένες ιστορίες ανθρώπων και επιχειρήσεων που καθημερινά το αποδεικνύουν» που διοργάνωσε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου το Επιμελητήριο Κυκλάδων πιλοτικά για τα μέλη του στη Σύρο.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος τόνισε ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο επιχειρήθηκε με σκοπό να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε ό,τι μας μπλοκάρει στην εξέλιξη και την ανάπτυξή μας, να δούμε τα πράγματα με μια πιο ενθαρρυντική ματιά, να κινητοποιηθούμε ξεφεύγοντας από την αδράνεια και να πιστέψουμε στη δύναμη της ατομικής προσπάθειας.

Στόχος ήταν επίσης να συνδεθεί χρονικά και με το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης που επιχειρεί σύσσωμος ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, σε συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου, οι οποίοι για πρώτη φορά ομονοούν για να βγει ένα σωστό σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη της Σύρου, ενισχύοντας την έννοια της συλλογικότητας.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν ερωτήματα των συμμετεχόντων, στα οποία ο κ. Ξενάκης απάντησε με αμεσότητα και επιτυχημένα παραδείγματα. Άξια αναφοράς, μέσα στο γενικότερο κλίμα αρνητικής κριτικής των καιρών μας, είναι τα εξαιρετικά θετικά και μεγάλου αριθμού σχόλια που έφθασαν στο Επιμελητήριο Κυκλάδων από όσους παρακολούθησαν το webinar, όπως ενδεικτικά:

“Ένα μάθημα ανθρωπιάς πρώτα απ’ όλα. Ο κ. Ξενάκης έκανε μια ενθύμηση των ξεχασμένων αξιών. Ευχαριστούμε πολύ!!”.

“Ευχαριστούμε πολύ κε Ξενάκη για όσα μας μεταφέρατε από καρδιάς και ευχαριστούμε και το Επιμελητήριο για την ευκαιρία που μας έδωσε!!! Ήταν ένα υπέροχο Δώρο για εμάς!!!”.

Μετά από την επιτυχημένη παρουσίαση στη Σύρο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων δρομολογεί ήδη την πραγματοποίησή του διαδικτυακά και για τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αλλά και για κάθε νέα είδηση που αφορά την επιχειρηματική κοινότητα μπορείτε να επισκεφθείτε το portal e–kyklades.gr καθώς και τις σελίδες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο facebook, το instagram και το κανάλι στο youtube.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*