Στην πλατφόρμα workfromgreece.gr για τους Ψηφιακούς Νομάδες η Σύρος

Newsroom
18/03/2022 18:05
 
 
 

 

Στην πλατφόρμα workfromgreece.gr για τους Digital Nomads πρόκειται να ενταχθεί η Σύρος μετά από ενέργειες του Αντιδήμαρχου Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κουταβά, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με την εταιρεία προώθησης και προβολής Marketing Greece και σε συνάφεια με το εκπονούμενο Στρατηγικό Σχέδιο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η ιστοσελίδα της Σύρου βρίσκεται υπό επεξεργασία, προκειμένου να ενταχθεί ως προτεινόμενος προορισμός στο WorkfromGreece, ο Δήμος απηύθυνε πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες τουρισμού και εστίασης, ώστε να διερευνηθεί η ύπαρξη κάποιας σχετικής επιχειρηματικής ενέργειας που να απευθύνεται σε Digital Nomads, όπως:

*Co-working spaces: Εάν πρόκειται ή έχει δημιουργηθεί ήδη κάποιο co-working space στο νησί.

*Accommodation Options: Εάν υπάρχουν επιλογές διαμονής long-term που προσφέρονται για Digital Nomads.

*Επιχειρήσεις εστίασης: Εάν υπάρχουν επιχειρήσεις που παρέχουν εκπτωτικά πακέτα για Digital Nomads.

Τέλος, ο Δήμος αναζητά ξενοδοχεία ή τουριστικά καταλύματα που να προσφέρουν σχετικές υπηρεσίες φιλοξενίας για Digital Nomads – όπως π.χ. πακέτα διαμονής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ειδικά διαμορφωμένους χώρους εργασίας κ.α. – ώστε να συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα.

Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο εγχείρημα μπορούν να στείλουν μήνυμα στο e-mail: tourismos@syros-ermoupolis.gr έως την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*