Εμπορικός Σύλλογος Σύρου: Στηρίζει την κινητοποίηση για το Νοσοκομείο με δίωρο κλείσιμο επιχειρήσεων

Newsroom
18/10/2022 13:00
 
 
 

 

Το κλείσιμο των καταστημάτων για δύο ώρες την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου, προκειμένου οι επιχειρηματίες να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που είχε γίνει το καλοκαίρι, υπήρξαν μεμονωμένοι επιχειρηματίες που είχαν κλείσει τα καταστήματά τους για μικρό χρονικό διάστημα, εις ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ως εξής:

Στις 12/10/22 σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, έλαβε χώρα σύσκεψη τοπικών φορέων με θέμα την υποβάθμιση γενικότερα στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Σύρου.

Στη σύσκεψη αυτή μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου κος Αλεξανδρίδης Ευάγγελος, όπως σε κάθε συνάντηση που αφορά το Νοσοκομείο. Ο Εμπορικός Σύλλογος και σε προηγούμενες ανάλογες κινητοποιήσεις, είχε εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του και την ανησυχία του για τη μη στελέχωσή του Νοσοκομείου και τις επιπτώσεις αυτού, τόσο για τους πολίτες της Σύρου αλλά και για τους κατοίκους όλων των Κυκλάδων.

Γι’ αυτό και κατόπιν ψηφίσματος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, προτείνουμε το δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων μας, την Πέμπτη 20/10/2022, την ώρα της πορείας, από τις 10.30 έως τις 12.30 και τη συμμετοχή σε αυτήν όλων των συναδέλφων επιχειρηματιών και εμπόρων. Η πορεία, θα ξεκινήσει από την πύλη του Νοσοκομείου, στις 10.30 το πρωί.

 

(Visited 111 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*