Σε εορταστικό κλίμα η «Λευκή Νύχτα» στην Ερμούπολη (φώτος)

Newsroom
04/12/2022 18:41
 
 
 

 

Η πλειονότητα των καταστημάτων συμμετείχε χθες στη «Λευκή Νύχτα», την οποία διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου, στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου «Χριστούγεννα Μαζί».

Στον πεζόδρομο της οδού Πρωτοπαπαδάκη, αλλά και στην οδό Σταματίου Πρωίου (η οποία πεζοδρομήθηκε εκτάκτως μέχρι το ύψος της οδού Κέας για τις ανάγκες της «Λευκής Νύχτας» ), τα φωταγωγημένα καταστήματα είχαν ετοιμάσει κεράσματα για τους καταναλωτές, αλλά και εκπτώσεις ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Αν και η «Λευκή Νύχτα» ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα, η αγορά άρχισε να «ζεσταίνεται» από τις 8 το βράδυ και μετά, με το εμπορικό κέντρο να γεμίζει από κόσμο που είτε απλά απολάμβανε τη βραδινή του βόλτα, ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια, είτε έκανε τις πρώτες αγορές για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενόψει και των εορταστικών ημερών που έρχονται.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.