Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

pezodromos protopapadaki
Newsroom
20/12/2022 15:13
 
 
 

 

Ανοικτό διαγωνισμό διενεργεί ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Σύρου. Υποέργο 1: Αναβάθμιση και βελτίωση Υποδομών», συνολικού προϋπολογισμού 583.626,62€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με ημερομηνία λήξης των προσφορών έως τη Δευτέρα 09/01/2023 και ώρα 14:00.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία», Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες» (συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Η πράξη, στην οποία συμμετέχουν ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης (ως Κύριος Δικαιούχος) και ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου (ως Συνδικαιούχος) αφορά στη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην Ερμούπολη και αποτελείται από το υποέργο Ι (YE 1), το οποίο περιλαμβάνει:
1.1. Αναβάθμιση και Βελτίωση Υποδομών.
1.1.Α. Κατασκευή Ραμπών και Οδεύσεων Τυφλών – Διαπλάτυνση Πεζοδρομίων.
1.1.Β. Αναβάθμιση οδοφωτισμού – Εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων.
1.2. Προμήθεια Συστημάτων Αστικού Εξοπλισμού.

Η περιοχή παρέμβασης βρίσκεται στο κέντρο της Ερμούπολης και αποτελείται από ένα σύνολο οδών με έντονη εμπορική δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει τις οδούς: Θυμάτων Σπερχειού, Πρωτοπαπαδάκη, Βικέλα, Σταματίου Πρωΐου, Χίου, Πετροκοκκίνου, Τιμ. Αμπελά, Ελ. Βενιζέλου, καθώς και την Πλατεία Άννης Κουτσοδόντη.

(Visited 122 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*