7ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού: Ποιος θα εξιχνιάσει την μυστηριώδη υπόθεση; (video)  

Newsroom
20/01/2023 10:16
 
 
 

 

Φωνές, γέλια, παιχνίδι, ανεμελιά, μυστήριο και μπόλικη λουκουμόσκονη: Έρχεται ξανά το «Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού»!

Η ομάδα της Λουκουμόσκονης ετοιμάζει πυρετωδώς γρίφους, δοκιμασίες και προκλήσεις για ένα μοναδικό Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού, στο οποίο το μυστήριο και οι δολοπλοκίες έχουν κυρίαρχη θέση! Ποιος θα καταφέρει να εξιχνιάσει την μυστηριώδη υπόθεση του κ. Κουρσίδη;

Για να λάβετε μέρος στο 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα. Δηλώστε συμμετοχή εδώ κι ανακαλύψτε τα κρυμμένα μυστικά λύνοντας τους γρίφους. Φτιάξτε την ομάδα σας, δώστε της ένα όνομα, μοιράστε αρμοδιότητες για να δουλεύετε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, επιλέξτε την αμφίεση που θα σας χαρακτηρίζει όλες τις ημέρες του Κυνηγιού (οι φωτογραφίες σας θα είναι πιο ευφάνταστες έτσι!) και ελάτε να παίξουμε παρέα!

Στο 7ο Κυνήγι μπορούν να παίξουν ΟΛΟΙ, σε ομάδες από 5 έως 20 άτομα! Ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες δεν είναι απαραίτητες, παρά μόνο καλή διάθεση και ομαδικό πνεύμα!

Δηλώσεις συμμετοχής έως 01/02/2023

(Visited 74 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.