Μήνυμα Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Newsroom
24/03/2023 11:34
 
 
 

 

«Ενθύμηση με πολλαπλούς συμβολισμούς» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στο μήνυμα του, ο κ. Λειβαδάρας τόνισε πως η κατάκτηση της ανεξαρτησίας μας, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε το Έθνος μας και τις θυσίες που έκανε, μας δείχνει πως όλα είναι εφικτά με θέληση, θάρρος και επιμονή.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης:

Ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου, της επετείου έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, αποτελεί μια ενθύμηση που εμπεριέχει πολλαπλούς συμβολισμούς. Το μικρό αριθμητικά, αλλά τεράστιο ψυχικά έθνος μας αποτίναξε τον ζυγό της δουλείας, διεκδίκησε, αγωνίστηκε, θυσιάστηκε, αλλά τελικά κατέκτησε την ανεξαρτησία του. Χάρη στη γενναιοψυχία των προγόνων μας, όλοι εμείς οι νεότεροι Έλληνες απολαμβάνουμε σήμερα τα αγαθά της ελευθερίας και της ειρήνης.

Διατηρώντας στη συλλογική μας μνήμη τα μεγάλα πολεμικά και διπλωματικά κατορθώματα της Επανάστασης, διατηρούμε και την πεποίθηση πως όλα στη ζωή μας είναι εφικτά αρκεί να υπάρχει θέληση, θάρρος, επιμονή και αντοχή στις δοκιμασίες. Ας μην ξεχνάμε πως ο αγώνας κάθε ανθρώπου, μικρός ή μεγάλος, ποτέ δεν είναι ανώφελος αλλά έχει πάντα νόημα και αξία.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.