Μαρία Καζαντζάκη: Δεν θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

Newsroom
28/08/2023 11:27
 
 
 

 

Την απόφασή της να μην είναι εκ νέου υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Μαρία Καζαντζάκη.

Έχοντας διανύσει ήδη 13 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, η κα Καζαντζάκη επισήμανε ότι θα σταθεί αρωγός «στην όποια αξιόλογη πρόταση για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής» στη Σύρο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στο μέλλον «αν οι συνθήκες το κρίνουν και το απαιτήσουν».

Η ανακοίνωση της έχει ως εξής:

Αγαπητοί Συριανοί και Συριανές,

Μετά από δεκατρία (13) συναπτά έτη, κατά τη διάρκεια των οποίων με τιμήσατε να σας εκπροσωπήσω στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και σε θέσεις ευθύνης του Δήμου Σύρου -Ερμούπολης, σας ανακοινώνω ότι δεν προτίθεμαι να είμαι εκ νέου υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έχω καταλήξει στην συγκεκριμένη απόφαση, μετά από πολύ ώριμη σκέψη, εδώ και αρκετό καιρό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους εσάς τους χιλιάδες ψηφοφόρους που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας σε όλη αυτή την μακρά πορεία μου στα δημοτικά δρώμενα.

Ελπίζω να στάθηκα αντάξια των προσδοκιών σας και να αγωνίστηκα με επάρκεια και δυναμισμό για τη Σύρο μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους διεκδικήσουν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα σταθώ αρωγός και συνοδοιπόρος στην όποια αξιόλογη πρόταση για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής στο νησί μας.

Πιθανόν στο μέλλον να επανέλθω, αν οι συνθήκες το κρίνουν και το απαιτήσουν, στην όμορφη αυτή σχέση που έχω αναπτύξει με όλους εσάς.

Αποχωρώ από το Δήμο, θα συνεχίσω ωστόσο να είμαι κοντά στην πολιτική και να αγωνίζομαι και να οραματίζομαι ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Είμαι ενεργό πολιτικό ον και αυτό δεν αλλάζει.

Σας ευχαριστώ!

Μαρία Καζαντζάκη

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σύρου -Ερμούπολης

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 186 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*