Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου Ερμούπολης: Πρόσκληση στη παρουσίαση του Παιδικού βιβλίου «Ο κύκλος των Κυκλάδων»

Newsroom.
03/07/2024 14:48
 
 
 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου Ερμούπολης και οι εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 8:00 το βράδυ σε ένα συναρπαστικό δημιουργικό εργαστήρι.

Ο κύκλος των Κυκλάδων (Βάσια Εξάρχου, εικ. Βάσια Εξάρχου, Δημήτρης Δουράμπεης, Άννυ Δαδούκη, Κέδρος) είναι ένα περιπετειώδες ταξίδι-παιχνίδι στα κυκλαδονήσια, με πρωταγωνιστές τον κάβουρα ερημίτη Φερδινάντο και την φώκια Κονσολίνα.

Με αφορμή το βιβλίο «Ο κύκλος των Κυκλάδων » παίζουμε με την τυχερή τράπουλα των Κυκλάδων και μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε πειρατικούς χάρτες!

Ένας οδηγός που συνθέτει αξιοθαύμαστα την ιστορία, τη μυθολογία, τα έθιμα, καθετί που θα θέλαμε να μάθουμε για τις Κυκλάδες.

Με ορμητήριο τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Σύρου γινόμαστε μικροί πειρατές, ταξιδεύουμε σε όλες τις Κυκλάδες και σε άλλες εποχές!

Για παιδιά 5-12 ετών.

Πλατεία Μιαούλη, Ερμούπολη, Τηλ 22810 88089

Βραβείο:
ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, 2022 | Στη «Χρυσή Λίστα» του του εκπαιδευτικού portal ELNIPLEX | Στους βραχείς καταλόγους των διαγωνισμών του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ, 2022 | Στον «Μακρύ Κατάλογο» των βραβείων του περιοδικού Χάρτης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*