Φοίνικας Σύρου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πολιτιστικής εκδήλωσης

Newsroom
22/08/2024 22:10
 
 
 

 

Ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024, λόγω διεξαγωγής πολιτιστικής εκδήλωσης στην περιοχή του Φοίνικα. Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων και του Λιμεναρχείου Σύρου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα απαγορευτεί στην παραλιακή οδό στη μαρίνα του Φοίνικα.

Συγκεκριμένα, οι απαγορεύσεις θα ισχύσουν από τις 08:00 έως τις 18:00 σε τμήμα της οδού έναντι του καταστήματος «BaoBab» και από τις 18:00 έως τις 24:00 από το ύψος του πρώην καταστήματος «Φοράδενες» μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Γ. Αβέρωφ.

Οι οδηγοί θα μπορούν να κινούνται μέσω παράπλευρων οδών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι δημότες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού καλούνται να προσαρμοστούν στις ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω διεξαγωγής πολιτιστικής εκδήλωσης στο Φοίνικα και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/578-α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων και με την υπ’ αριθμ. 21/2024 του Λιμεναρχείου Σύρου:

• Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 στην παραλιακή οδό στην μαρίνα του Φοίνικα και πιο συγκεκριμένα κατά τις ώρες 08:00 έως τις 18:00 σε τμήμα της οδού έναντι του καταστήματος με διακριτικό τίτλο «BaoBab» και κατά τις ώρες 18:00-24:00 από το ύψος του πρώην καταστήματος «Φοράδενες» μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Γ. Αβέρωφ.

• Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράπλευρες οδούς.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*