Σύρος: Στην κατάμεστη Πλατεία Μιαούλη ολοκληρώθηκε το Syros Trail Challenge (βίντεο)

Newsroom.
15/09/2024 11:55
 
 
 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Syros Trail Challenge το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Σύρο.

Αναλυτικά:

Δρομείς από το νησί μας, την Αθήνα και το εξωτερικό έτρεξαν σε μια διοργάνωση που έγινε από τους Δρομείς Σύρου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης και την τοπική Κοινότητα Άνω Σύρου. Αγώνες πόλης σε σκαλιά, καλντερίμια και μονοπάτια της Σύρου, 3χλμ, και 10χλμ με τερματισμό την πανέμορφη πλατεία Μιαούλη που ήταν κατάμεστη.

Μετά το τέλος των αγώνων του Syros Trail Challenge και λίγο πριν τις απονομές, τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία και καταχειροκροτήθηκαν. Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος των Δρομέων Ισίδωρος Παλαμάρης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαραγκός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρος Ραουζαίος ο πρόεδρος της Κοινότητας Μάννα Ανδρέας Αλυματήρης , ο επιχειρηματίας Γιάννης Παλαμάρης και ο Παναγιώτης Κουλουμπής.

Αξίζει να τονιστεί πως τιμητική πλακέτα δόθηκε στην πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου Χριστίνα Λιγοψυχάκη από τα χέρια της Αγγελικής Πρίντεζη, επικεφαλής του «Όραμα Ελπίδα» . Τιμητική πλακέτα από τους Δρομείς και στον Αθανάσιο Μαρτίνο (σε εκπρόσωπο του) για την προσφορά του.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τις απονομές

Πηγή: sportcyclades.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*