Απαγόρευση κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Κατραμάδου στην Ερμούπολη από τις 10:00 έως τις 12:00 την Πέμπτη 26 Ιουνίου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών σκυροδέτησης κτηρίου
Ανακοίνωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξέδωσε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, ενημερώνοντας κατοίκους και επισκέπτες ότι λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών σκυροδέτησης κτηρίου θα τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του οδικού δικτύου την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025 κατά τις ώρες 10:00 – 12:00. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της οδού Κατραμάδου στην Ερμούπολη, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων.
Η Ανακοίνωση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης
Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας ότι, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών σκυροδέτησης κτηρίου στην Ερμούπολη και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 2501/10/658-α’/19-06-2025 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων:
– Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Κατραμάδου στην Ερμούπολη την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025 κατά τις ώρες 10:00 – 12:00.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
























