Σύρος: Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου εργασίες αποκατάστασης δρόμων στην περιοχή Γκρίζιανη – Άνω Μάννα

Newsroom.
07/11/2026 09:17

Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις – Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί κατά τη διέλευση από τα σημεία των έργων

Εργασίες αποκατάστασης δρόμων στην περιοχή Γκρίζιανη – Άνω Μάννα της Σύρου ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2026, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Αναβάθμιση και Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου» (χρήση 2021) και αποσκοπούν στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις. Αρχικά θα γίνει καθαίρεση των υφιστάμενων κατασκευών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει αποκατάσταση των επιφανειών από σκυρόδεμα.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης καλεί τους οδηγούς και τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων να διέρχονται με ιδιαίτερη προσοχή από την περιοχή, να ακολουθούν την εργοταξιακή σήμανση και να αποφεύγουν τη στάθμευση στα σημεία όπου εκτελούνται εργασίες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Post

Comments are closed.