Την βασιλόπιτα της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Σύρου ευλόγησε ο κ. Δωρόθεος Β’

Newsroom
16/01/2020 16:23
 
 
 

 

Κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Σύρου, Αντιπλοιάρχου κ. Στέλιου Χαραρά (ΠΝ) και του Αντιπλοιάρχου κ. Ιωάννου Μαστρογιάννη (ΠΝ) , ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στις εγκαταστάσεις της Βάσεως στις Αγκαθωπές και ευλόγησε την πίττα του Αγίου Βασιλείου.


Στην τελετή παρέστη, επίσης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Ποσειδωνίας κα Τέτα Πρίντεζη, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος ΔΕ Ποσειδωνίας κα Αγγελική Πρίντεζη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος επί θεμάτων του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου κ. Μάρκος Ρούσσος και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου Κυκλάδων κα Μαρία Μαυρίκου.


Ο κ. Δωρόθεος Β’ στην ευχετήρια προσλαλιά του ευχήθηκε στον Διοικητή, τον Υποδιοικητή, τα στελέχη και τους στρατευσίμους της Βάσεως υγεία, καλούς, ασφαλείς και ειρηνικούς πλόες, τους προέτρεψε να έχουν πίστη στο Θεό και να μην υποστείλουν ποτέ τη σημαία του καθήκοντος, ώστε να αναδειχθούν άξιοι απόγονοι του Κουντουριώτη και των μεγάλων ναυμάχων του Έθνους. Ευχές απηύθυνε, ωσαύτως και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας, οι παριστάμενοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και η κα Μαυρίκου.
Ο Διοικητής της ΠΝΒ Σύρου ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του και τις ευχές του και του προσέφερε τον Θυρεό της Βάσεως.


(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 157 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*