«ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑ» έφερε το MEGA Channel στη Σύρο

Newsroom
26/06/2020 4:12
 
 
 

Στη Σύρο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες συνεργείο της εκπομπής «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, πραγματοποιώντας γυρίσματα, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του νησιού.

To νέο μαγκαζίνο του MEGA, με παρουσιαστές την Αθηναΐδα Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 στις 10:00 το πρωί, περιλαμβάνοντας θέματα επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και απ’ όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ευχαριστεί θερμά το MEGA Channel και τη δημοσιογράφο Εύη Αγγελίνα, καθώς και τους τεχνικούς Δημήτρη Παπαλαζάρου και Νίκο Παπαγεωργίου της εκπομπής «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» για την επιλογή τους να είναι το νησί μας ένας από τους πρώτους σταθμούς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλει, επίσης, στο Cyclades24, στον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Σύρου, στον Χορευτικό Σύλλογο «Άρωμα Παράδοσης», στα εστιατόρια «Αλλού Γυαλού», «OraBaresto», «CIEL» και τους Νίκο Πρίντεζη (Πέρλα), Μπάμπη Δαλέζιο, Μάρκο Βουτσίνο, Γιώργο Ρούσσο και Μάρκο Τράκα.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Latest Post