“Αντί της Σαντορίνης δοκιμάστε τη Σύρο” προτείνει το CNBC

Άκης Αξαόπουλος
08/07/2020 11:27
 
 
 

 

Θέλετε διακοπές στην Ευρώπη εν μέσω πανδημίας; Αυτοί είναι 5 προορισμοί με λιγότερο κόσμο. Ετσι παρουσιάζει το CNBC τους εναλλακτικούς προορισμούς στην Ευρώπη σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία.

Αντί της Σαντορίνης δοκιμάστε την Σύρο συστήνει το CNBC

Τα διάσημα, ασβεστωμένα σπιτάκια της Σαντορίνης αποτελούν εδώ και δεκαετίες πόλο έλξης για τους ταξιδιώτες. Για μια πιο ήσυχο (και λιγότερο ακριβή) γεύση της ελληνικής ζωής, το νησί της Σύρου προσφέρει ένα μείγμα από όμορφες παραλίες και μικρά χωριά .«Είναι εντελώς διαφορετικό (από τη Σαντορίνη). Μοιάζει με την Ιταλία… λόγω των χρωμάτων του νησιού », λέει η Ζίνα Μπένκιχ διευθύνουσα σύμβουλος της ταξιδιωτικής εταιρείας Intrepid Group στο CNBC. Πράγματι, η Άνω Σύρος, ακριβώς πάνω από την πρωτεύουσα του νησιού, Ερμούπολη, σχολιάζει το CNBC χτίστηκε από τους Ενετούς τον 13ο αιώνα και συνδυάζει στενά δρομάκια με αυλές. Εντυπωσιακά είναι τα κτίρια της Ερμούπολης με τα παστέλ χρώματα και τις μαρμάρινες πλατείες. Οι παραλίες Φοίνικας και Γαλησσάς είναι καλές επιλογές αν θέλετε άμμο, αλλά αν είστε απελπισμένοι για λάμψη και γοητεία, η Μύκονος απέχει μόλις μισή ώρα με το φέρι.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες χώρες η επιλογή του CNBC αντί της Κορνουάλης είναι το Σάφολκ , αντί της Λισαβόνας το Πόρτο, αντί του Παρισιού το Μπορντό και αντί της Τοσκάνης, η Μπρντά στην Σλοβενία.

 

Πηγή: newmoney.gr

(Visited 125 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*