Νίκος Λειβαδάρας: «Νέα σχολική χρονιά με πρωτοφανείς ιδιαιτερότητες»

Newsroom
14/09/2020 14:13
 
 
 

Να δουν την φετινή σχολική χρονιά με μια πιο αισιόδοξη και θετική ματιά, παρά τις πρωτοφανείς ιδιαιτερότητες που αυτή παρουσιάζει, κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαίδευση ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας.

Στο μήνυμα του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020 – 2021, ο κ. Λειβαδάρας τόνισε ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ, απαιτείται συνεργασία, αλληλοκατανόηση και σύμπραξη όλων, προκειμένου τα παιδιά να συνεχίσουν να χαίρονται και να απολαμβάνουν ένα ασφαλές, λειτουργικό και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον.

Το πλήρες περιεχόμενο του μηνύματος του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης:

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα. Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και οι σχολικές αυλές υποδέχθηκαν και πάλι τις φωνές και τα γέλια των παιδιών μας, τα οποία επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο, στον χώρο της γνώσης, της έμπνευσης, της δημιουργίας και της έκφρασης.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, η φετινή σχολική χρονιά, λόγω της υγειονομικής κρίσης, παρουσιάζει πρωτοφανείς ιδιαιτερότητες, δυσχεραίνοντας την ομαλή και εύρυθμη εκπαιδευτική διαδικασία.

Εντούτοις, ας δούμε το νέο αυτό ξεκίνημα με την πιο αισιόδοξη και θετική μας ματιά. Τη χρονιά αυτή, περισσότερο από ποτέ, απαιτείται η συνεργασία, η αλληλοκατανόηση και η σύμπραξη όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαίδευση, προκειμένου τα παιδιά μας να συνεχίσουν να χαίρονται και να απολαμβάνουν ένα ασφαλές, λειτουργικό και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον. Ένα περιβάλλον που θα αποτελεί την πύλη για να πραγματώσουν τους στόχους τους, ένα περιβάλλον όπου θα μπορούν να ονειρεύονται και να ελπίζουν.

Αγαπητά μου παιδιά, αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,
Σας εύχομαι ολόθερμα καλή σχολική χρονιά με δύναμη, όρεξη και πάνω απ’ όλα υγεία!

Και να θυμόμαστε: Τηρούμε τα μέτρα και μένουμε ασφαλείς!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*