Στον Μητροπολίτη Δωρόθεο Β’ η νέα ηγεσία Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στο Νότιο Αιγαίο

Newsroom
26/02/2021 10:34
 
 
 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ πραγματοποίησαν ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος κ. Παναγιώτης Κοτρίδης, η νέα Διοικήτρια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κυκλάδων, Πύραρχος κα Αναστασία Μαγκλάρα, καθώς και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης.

Ο κ. Κουτρίδης και η κα Μαγκλάρα επισκέφθηκαν τον κ. Δωρόθεο Β’ στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί του, αναφέροντας τα στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στη Σύρο. Επίσης, εξέφρασαν την αγάπη και τον σεβασμό τους προς την Εκκλησία και τον διαβεβαίωσαν για την συμπαράστασή τους στο έργο της.

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Σύρου τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και δήλωσε τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, με την παρουσία των οποίων είναι και αισθάνεται ασφαλής η κοινωνία.

Τον κ. Δωρόθεο Β’ επισκέφθηκε, επίσης, ο κ. Δουρβετάκης, ο οποίος συζήτησε με τον Μητροπολίτη αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα, εκφράζοντας του την αγάπη και τον σεβασμό του προς την Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή του, τον ευχαρίστησε για τις καλές διαθέσεις του προς την Εκκλησία και τον διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η Ιερά Μητρόπολη θα βρίσκονται αρωγοί στο έργο του.


(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 128 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*