Διαδικτυακές εκδηλώσεις Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Newsroom
23/03/2021 15:29
 
 
 

 

Διαδικτυακές εκδηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (www.syros-ermoupolis.gr) και των μέσων κοινωνικής του δικτύωσης πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, στο πλαίσιο της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και της έναρξης των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη αφενός της ένδοξης δράσης του Ελληνικού Επαναστατικού Στόλου κατά την Επανάσταση του 1821 και αφετέρου ο πολύπλευρος ρόλος και προσφορά της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού στην ελληνική κοινωνία.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα προβληθεί video της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με την επιμέλεια της Αρχιμουσικού του Δήμου κας Αλίς Λαμπάρς.

Στη συνέχεια, στις 18:00 θα ακολουθήσει η ομιλία του Πλωτάρχη (Ο) Παναγιώτη Γέροντα ΠΝ, Ιστορικού Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, με θέμα «Το Πολεμικό Ναυτικό 1821-1862» και στις 18:20 οι επετειακές διαδικτυακές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με ξενάγηση της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού από τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Διαμαντάκη Πλοίαρχο του Π.Ν.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*