Συμμετοχή του Δημάρχου Τήνου στη Συνεδριάση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και στη προσυνεδριακή Συνάντηση Διαλόγου της ΚΕΔΕ

Newsroom.
24/10/2024 15:02
 
 
 

 

Ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς, συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΚΕΔΕ. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι θέσεις και οι προτάσεις της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, ενόψει του Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος έλαβε μέρος στην προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου για τις περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο 7-9/11/24.

Στην παρέμβασή του, ο Δήμαρχος Τήνου, τόνισε ότι η «Νησιωτικότητα» παραμένει ένας όρος χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, παρά τη συνταγματική της κατοχύρωση. Επιπλέον ζήτησε να συζητηθούν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας και την καθημερινότητα των δημοτών μας, όπως η Υγεία και η υποστελέχωση των δομών υγείας, η αντιμετώπιση και η διαχείρηση της λειψυδρίας μαζί με την κατάργηση των ΔΕΥΑΡ και των υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης, το μεταφορικό ισοδύναμο, τα ακτοπλοϊκά ζητήματα, η υποστελέχωση των Δήμων καθώς και η λειτουργία των Λιμενικών Ταμείων.

Τέλος, ο Δήμαρχος Τήνου, συμμετείχε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου και στη Γενική Συνέλευση Δικτύου Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*