H STAR GS HELLAS 2020 Κατερίνα Ψύχου αγαπάει τη Νάξο!

Άκης Αξαόπουλος
30/09/2020 10:23
 
 
 

Ο Απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020 γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια ζωής του και το θέαμα για όσους παρευρέθηκαν, ήταν φαντασμαγορικό!

Ο απόλυτος θεσμός ομορφιάς και πολιτισμού σε μία περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και άφησε τους πάντες άφωνους εκ του αποτελέσματος.

STAR GS HELLAS 2020 στέφθηκε η Κατερίνα Ψύχου, ένα πανέμορφο και πολυτάλαντο κορίτσι που δίκαια κατέκτησε τον τίτλο!

Η Κατερίνα Ψύχου η οποία επισκέφτηκε το καλοκαίρι τη Νάξο και τη λάτρεψε, μιλάει στο naxostimes.gr…
Η πανέμορφη Κατερίνα σπουδάζει αισθητική και μακιγιάζ όμως η μεγάλη της λατρεία και αδυναμία είναι ο χορός. Από μικρό κορίτσι και συγκεκριμένα εδώ και 15 χρόνια το πάθος της για το χορό και συγκεκριμένα για το μπαλέτο, την οδήγησε να κατακτήσει το πτυχίο avancé του συστήματος Vaganova.

Μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε videoclip γνωστών καλλιτεχνών, ενώ στις βλέψεις και τα όνειρά της είναι να ενταχθεί στο χώρο της μόδας κάτι που θα ήθελε να συνδυάσει και με το χώρο της ομορφιάς.
Ποια η σχέση της όμως με τη Νάξο;

Η STAR GS Hellas 2020 αυτό το καλοκαίρι επέλεξε τη Νάξο για τις διακοπές της, που την επισκέφτηκε μαζί με τις φίλες της.


Όπως μας είπε ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε το νησί το οποίο της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Είχαμε ακούσει πολλά για τη Νάξο, δεν την είχαμε επισκεφτεί ξανά στο παρελθόν και αποφασίσαμε να επιλέξουμε το νησί για τις φετινές μας διακοπές. Είναι ένα μεγάλο και πανέμορφο νησί που ο επισκέπτης έχει πολλά πράγματα να κάνει» σημείωσε η Κατερίνα και πρόσθεσε ότι αυτό που ακόμη παρακίνησε την ίδια και την παρέα της να έρθουν στη Νάξο ήταν η νυχτερινή ζωή του νησιού, το καλό φαγητό αλλά και οι υπέροχες παραλίες!

«Οι παραλίες του νησιού είναι υπέροχες και ο κόσμος πολύ φιλόξενος, έντονη νυχτερινή ζωή …και καλό φαγητό» μας είπε η STAR GS Hellas 2020 Κατερίνα Ψύχου.

«Ήταν η πρώτη φορά …αλλά σίγουρα όχι η μοναδική γιατί οπωσδήποτε θα ξαναέρθω στο νησί» τόνισε.

(Visited 4.564 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*