Νέα συνεργασία Καίτης Λιβανού – Χρήστου Νικολόπουλου με το τραγούδι «Κατάληψη»

Newsroom
03/02/2021 14:16
 
 
 

 

Με ένα νέο τραγούδι-έκπληξη, που θα έχει τίτλο «Κατάληψη», συνεχίζει η Καίτη Λιβανού την επιτυχημένη συνεργασία της με τον ζωντανό θρύλο του λαϊκού τραγουδιού, Χρήστο Νικολόπουλο.

Μετά το «Δεν μου αξίζει αυτό που ζω», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, η γνωστή Ναξιώτισσα ερμηνεύτρια του νησιώτικου τραγουδιού επιστρέφει με ένα νέο single, τη μουσική του οποίου έχει γράψει και πάλι ο μεγάλος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού.

Οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, ο οποίος συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την Καίτη Λιβανού, ενώ η ενορχήστρωσή του έχει γίνει από τον Γιάννη Κουρκουμέλη.

Καίτη Λιβανού

Το τραγούδι «Κατάληψη», είναι μία δυναμική ρούμπα, η οποία θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Ραμπαζή.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλώντας για τη συνεργασία του με την γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία μου με την Καίτη Λιβανού. Πρόκειται για μία ερμηνεύτρια που έχει διαγράψει ξεχωριστή πορεία στον χώρο του νησιώτικου τραγουδιού. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει το νέο μας τραγούδι, όπως συνέβη και με το προηγούμενο».

Η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Καίτης Λιβανού, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Orfeas Group και από το κανάλι All Greek Songs στο Youtube, αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

(Visited 181 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*