Σαντορίνη: Τραυματίστηκε 29χρονη μέσα σε πλοίο μετά από σύγκρουση τριών οχημάτων

ΕΚΑΒ Πειραιάς
Newsroom.
17/08/2026 09:08

Το ατύχημα σημειώθηκε στο γκαράζ του πλοίου κατά τον κατάπλου στον Αθηνιό – Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας μεταφέρθηκε 29χρονη μετά τον τραυματισμό της στο πόδι μέσα στο γκαράζ επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, κατά τη διάρκεια του κατάπλου του στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη. Το περιστατικό προκλήθηκε από διαδοχική σύγκρουση τριών οχημάτων.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θήρας για περιστατικό τραυματισμού 29χρονης ημεδαπής επιβάτιδας στο δεξί πόδι, κατά τον κατάπλου ενός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι του Αθηνιού Θήρας. Ειδικότερα, ο τραυματισμός έλαβε χώρα στο γκαράζ του πλοίου μετά από σύγκρουση 3 οχημάτων, όταν ένα όχημα τύπου ΒΑΝ, χωρίς επιβαίνοντες, μετακινήθηκε και συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ. όχημα, το οποίο με τη σειρά του συγκρούστηκε με δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε η 29χρονη.

Τα μέλη του πληρώματος παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην ανωτέρω, ενώ, μετά τον κατάπλου του πλοίου, η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για παροχή ιατρικής περίθαλψης, από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

(Φώτο αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Post

Comments are closed.