Στο δείπνο που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος στους περιφερειάρχες ο Γιώργος Χατζημάρκος

perifereiarxes ieronimos 1
admin
23/01/2018 11:03
 
 
 

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε χθες το βράδυ στους περιφερειάρχες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος παρέστη ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Το δείπνο είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό και προέκυψε μετά από τις συχνές περιοδείες του Αρχιεπισκόπου σε όλη την Ελλάδα και την γνωριμία του με τους περιφερειάρχες. Καλωσορίζοντάς τους, ο κ. Ιερώνυμος τόνισε ότι «επιτέλους δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούν και στην Αθήνα, όπως τόσες φορές είχε υποσχεθεί κατά τις επισκέψεις του στις περιοχές τους».
Από την πλευρά τους, οι περιφερειάρχες τον ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, καθώς και για το ενδιαφέρον της Αρχιεπισκοπής να υπάρξει μια πιο στενή και ουσιαστική συνεργασία με τις Περιφέρειες.

perifereiarxes ieronimos 2

Γ. Χατζημάρκος: «Στενότερη συνεργασία, με έμφαση στο κοινωνικό έργο»
Την ανάγκη στενότερης συνεργασίας ανάμεσα στις Περιφέρειες της χώρας και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και πάσης Ελλάδος, με έμφαση στο κοινωνικό έργο που πρέπει από κοινού να παραχθεί, προκειμένου να στηριχθούν τα ευάλωτα κοινωνικά στρώματα και να καλυφθούν οι πολύ μεγάλες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πολυετούς οικονομικής κρίσης, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, επισήμανε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.
Όπως τόνισε ο κ Χατζημάρκος, η συνεργασία των Περιφερειών με τις Μητροπόλεις, μπορεί να είναι πολύ πιο ουσιαστική και να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα, όσον αφορά στην ανακούφιση των αυξημένων κοινωνικών αναγκών. Για τον λόγο αυτό, συμφωνήθηκε να υπάρξει και δεύτερη συνάντηση επί συγκεκριμένων προτάσεων από κοινού συνεργασίας.

perifereiarxes ieronimos 3

perifereiarxes ieronimos 4

(Visited 10 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*