Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου: Έκδοση ψηφίσματος για την ονομασία των Σκοπίων

simaies ellados skopion
admin
02/02/2018 11:05
 
 
 

Θέση για το όνομα των Σκοπίων θα πάρει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου κατά τη διάρκεια της προσεχούς συνεδρίασης του που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που δόθηκε στη δημοσιότητα, πρώτο θέμα είναι η έκδοση ψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη.
Άλλα σημαντικά θέματα που θα απασχολήσουν το Σώμα είναι η έγκριση δαπάνης χρηματοδότησης μελέτης σκοπιμότητας για κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Κω, ο προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου για το έτος 2018 και πρόσληψη προσωπικού µε σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του έργου «ALTERECO: Εναλλακτικές τουριστικές στρατηγικές για την ενίσχυση της τοπικής βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης µέσω της προώθησης της μεσογειακής ταυτότητας».
Όσον αφορά στις Κυκλάδες, θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
* Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Αντιπάρου για το έργο «Κατασκευή Δικτύου Ύδρευσης Οικισµού Αγίου Γεωργίου Αντιπάρου».
* Έγκριση της 1ης τροποποίησης της από 14/04/2016 σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Μυκόνου για το έργο «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού ν. Μυκόνου», ως προς το άρθρο 3: Ισχύς – ∆ιάρκεια – Χρονοδιάγραµµα, µε τη χορήγηση παράτασης ισχύος έως την 14η/04/2020.
* Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Κύθνου για το έργο «Κατασκευή Αγωγού Ύδρευσης Νήσου Κύθνου».
* Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για το πρόγραμμα εκτέλεσης κουνουποκτονιών στις ΠΕ Κυκλάδων για το έτος 2018.

Δείτε εδώ όλη την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της 7ης Φεβρουαρίου

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*