Χ. Κόκκινος: «Ανάγκη για μεθοδική διεκδίκηση των αιτημάτων των νησιωτών μας»

xaralampos kokkinos perifereiako syros
admin
13/02/2018 17:21
 
 
 

Την ανάγκη «για οργανωμένη, στοχευμένη και μεθοδική διεκδίκηση των αιτημάτων των νησιωτών, για ενωμένη δράση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και για βελτίωση της στελέχωσης των υπηρεσιών και διαρκή επαγρύπνηση για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας» επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος κατά τη διάρκεια της πρώτης, για το 2018, συνεδρίασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ν. Αιγαίου.

Ο κ. Κόκκινος παρακολούθησε τις διαδικασίες της συνεδρίασης, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους δημάρχους του Ν. Αιγαίου, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στην έγκριση του απολογισμού και στη θετική προσπάθεια για την προμήθεια 6 νέων πυροσβεστικών οχημάτων για την ενίσχυση των μικρών νησιωτικών δήμων, καθώς και στη διάθεση κονδυλίων για την ανανέωση του στόλου της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.
Τέλος, ζήτησε από τους δημάρχους να προχωρήσουν στην ενημέρωση των πολιτών για θέματα Πολιτικής Προστασίας και στη διανομή των νέων εντύπων που εκδόθηκαν γι’ αυτόν το σκοπό από την Περιφέρεια.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*