Γεύση Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

ellados gefsi 2018
admin
21/02/2018 15:49
 
 
 

Στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου πρόκειται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων των νησιών της.

Κύριος στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η προώθηση των εμπορικών σχέσεων των παραγωγών τροφίμων και ποτών του Νοτίου Αιγαίου σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να προκύψουν τα μέγιστα δυνατά εμπορικά οφέλη για τους παραγωγούς της και παράλληλα να επιτευχθεί η προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς της τομέα.
Η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στοχεύει, επίσης, στην παρουσίαση του πολιτιστικού πλούτου και του τουριστικού ενδιαφέροντος των περιοχών που συμμετέχουν και ως εκ τούτου αποτελεί θαυμάσια ευκαιρία για τη διασύνδεση του πρωτογενούς προϊόντος με αυτούς τους κλάδους με τρόπο διαδραστικό και χαρακτήρα παραδοσιακό. Ακόμη, οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία χονδρικής και λιανικής πώλησης και πραγματοποίησης συναντήσεων Β2Β (Business to Business) με Έλληνες και ξένους αγοραστές.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια, να συμπληρώσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 την σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.
Διευκρινίζεται ότι, ως προς την επιλογή των εκθετών, θα ληφθούν υπόψη κριτήρια, όπως η πιστοποίηση των προϊόντων, η τυποποίηση τους, η παραγωγική τους δυναμικότητα και τέλος η ιδιαιτερότητα τους καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος. Μετά τις 02/03/2018 καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281082380 (κ. Κωνσταντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).
(φωτό: alfaexpo.gr)

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*