Συλλυπητήρια ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Καλύμνου Μιχάλη Ζαΐρη

admin
10/05/2018 11:11
 
 
 

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Καλύμνου Μιχάλη Ζαΐρη εξέφρασε το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ν. Αιγαίου, το οποίο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτήν, γίνεται αναφορά στην προσφορά του εκλιπόντος τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,(την οποία υπηρέτησε για 16 χρόνια), όσο και στην κοινωνία ευρύτερα. Αναλυτικά η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας της ΠΕΔ κ.κ. Χατζηδιάκος (δήμαρχος Ρόδου), Μαραγκός (δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης) και Πόκκιας (αντιδήμαρχος Ρόδου), αντίστοιχα:

Το Δ.Σ της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του Μιχάλη Ζαΐρη, Χειρούργου Ιατρού και τέως Δημάρχου Καλύμνου, συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα:
*Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
*Να εξουσιοδοτήσει το μέλος του Δ.Σ. Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Γιάννη Γαλουζή να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία.
*Να δημοσιεύσει το παρόν στα ΜΜΕ των Νησιών της Περιφερειακής μας Ένωσης.
Ο Μιχάλης Ζαΐρης υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για 16 συναπτά έτη, τα 12 εκ των οποίων ως Δήμαρχος Καλύμνου, συμμετείχε ενεργά στο Δ.Σ της πρώην Τ.Ε.Δ.Κ. Δωδεκανήσου και το Έργο, η Αυτοδιοικητική του Δράση, η διάθεση Προσφοράς στη Τοπική Κοινωνία, το Ήθος, η Διορατικότητα και η Ευθυκρισία του, αποτελούν για όλους μας παρακαταθήκη και χρέος για τα νησιά μας.
Ήταν ένας εξαίρετος επιστήμονας και ακάματος εργάτης για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάλυμνο, την οποία λάτρευε.
Να είναι ελαφρύ το χώμα της, που θα τον υποδεχτεί.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*