Μήνυμα συνεργασίας Γ. Χατζημάρκου στους δημάρχους του Ν. Αιγαίου

Άκης Αξαόπουλος
04/06/2019 14:04
 
 
 

 

Συγχαρητήρια επιστολή σε κάθε έναν από τους 34 Δημάρχους του Νοτίου Αιγαίου, νεοεκλεγέντες και επανεκλεγέντες στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
Στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης, ιδιαίτερη αναφορά κάνει στη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων και τονίζει πως εκ προσωπικής πείρας πλέον γνωρίζει πως η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα στην κοινωνία, με την υπόσχεση της συνέχισης της μάχης για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κ. Χατζημάρκος αναφέρει:

«Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μου για την εκλογή σας.
Η επόμενη θητεία μας χαρακτηρίζεται από μεγάλες προκλήσεις, ιδιαίτερες δυσκολίες και, φυσικά, υψηλές απαιτήσεις της κοινωνίας που δικαίως ζητά απαντήσεις στις αγωνίες της.
Σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον λειτουργήσαμε τα τελευταία χρόνια, έχοντας θέσει ως υψηλή προτεραιότητά μας, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, την στήριξη όλων των νησιών μας. Τα προβλήματα και οι αντιξοότητες, δεν ακύρωσαν ούτε το σχέδιο μας, ούτε την ισχυρή βούληση μας να εργαστούμε για τα νησιά μας με καθαρότητα, επιμονή και αποφασιστικότητα.
Γνωρίζοντας, και εκ προσωπικής πείρας πλέον, πως η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα στην κοινωνία, μαζί με τις ευχές μου για Υγεία, Δύναμη και Κάθε Επιτυχία στο έργο σας, σας δηλώνω πως θα εργαστούμε στο πλευρό σας για την επίτευξη κάθε στόχου και την υλοποίηση κάθε έργου, δράσης ή πρωτοβουλίας που θα βελτιώσει την ζωή των νησιωτών μας.
Συνεχίζουμε, στη μάχη για το Αιγαίο μας.
Μαζί.»

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*