Χαιρετισμός Χατζημάρκου στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο – Σεμινάριο Ξεναγών που διεξάγεται στη Ρόδο

Άκης Αξαόπουλος
08/11/2019 4:52
  •  
  •  
  •  

 

Στην τελετή έναρξης του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου – Σεμιναρίου Ξεναγών που πραγματοποιείται σε Ρόδο και Σύμη παρέστη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο – Σεμινάριο οργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών και το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θα διαρκέσει ως τις 13 Νοεμβρίου και συμμετέχουν σε αυτό διπλωματούχοι ξεναγοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Χατζημάρκος, εξήρε το έργο των επαγγελματιών ξεναγών ως κρίσιμο και σημαντικό παράγοντα, τόσο στην εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης, όσο και στην ποιότητα των παρεχόμενων προς τους επισκέπτες υπηρεσίες, οι οποίες πρέπει να αναβαθμίζονται διαρκώς.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: «Είναι χαρά μας που φιλοξενούμε στη Ρόδο και τη Σύμη το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο – Σεμινάριο Ξεναγών, στην υλοποίηση του οποίου συμβάλαμε ως συνδιοργανωτές με τον Σύλλογο Ξεναγών Δωδεκανήσου. Για εμάς, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι επαγγελματίες ξεναγοί είναι σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του επισκέπτη μας και της ποιότητας που διαρκώς αναζητούμε».

(Visited 31 times, 1 visits today)