Την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου

fpa tameiaki
Newsroom
07/04/2020 11:00
 
 
 

 

Τη διεκδίκηση της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών Φπα στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έθεσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Νίκος Μπόνης, στη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη.

Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί κοινή θέση τόσο της Περιφερειακής Αρχής, όσο και του Εμπορικού Συλλόγου που εξαρχής αντέδρασαν ηχηρά, με τον κ. Μπόνη να αναφέρει ότι η σημερινή Κυβέρνηση έχει την δυνατότητα – μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες – να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των νησιών.


Άλλα θέματα που έθιξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ήταν η πάταξη του παραεμπορίου, ο περιορισμός της πάσης φύσεως αδειών πλανόδιου εμπορίου κυρίως κατά την τουριστική περίοδο και η θέσπιση αυστηρότερων κριτηρίων για την έκδοσή τους, ώστε να μην θίγονται παρεμφερείς μόνιμες εμπορικές δραστηριότητες.

Η συνάντηση του κ. Φλεβάρη με τον κ. Μπόνη εντάσσεται στο πλαίσιο της διαβούλευσης και των προτάσεων των φορέων για την κατάσταση που δημιουργούν οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.