Τυροκομικά προϊόντα και οίνοι της Περιφέρειας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016

admin
24/11/2015 10:28
 
 
 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “Cheese & Wine” της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016 θα μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους τυροκόμοι και οινοπαραγωγοί της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών τυροκομικών και οινικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πρόκειται να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη Διεθνή Έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να συνάψουν συμφέρουσες συμφωνίες, καθώς θα υπάρχει η επιλογή πραγματοποίησης συναντήσεων Business to Business.

Έτσι, καλούνται οι παραγωγοί τυροκομικών και οινικών προϊόντων που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6687.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22810-82380 (κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).

(φωτό: olivemagazine.gr)

Ειδήσεις: Νότιο Αιγαίο

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*