Στον αγώνα των αγροτών συμπαραστέκεται η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου

admin
16/02/2016 14:32
 
 
 

«Στις επάλξεις» μαζί με τους αγρότες της Ρόδου βρέθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου, εκλεγμένοι σύμβουλοι της οποίας εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους με την παρουσία τους στα μπλόκα των αγροτών στην Εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου, αλλά και στον σημερινό αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη του ΚΚΕ, τονίζεται ότι το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης «ολοκληρώνει το ξεθεμελίωμα του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις», με το σύνολο της κοινωνίας να είναι εναντίον του και να ζητά την απόσυρσή του.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Η Λαϊκή Συσπείρωση χαιρετίζει και στηρίζει τον αγώνα των αγροτών, που ενώνεται με τον αγώνα των εργαζομένων, των ΕΒΕ, των ελεύθερων επαγγελματιών και όλου του λαού, ενάντια στο νομοσχέδιο – λαιμητόμο για την κοινωνική ασφάλιση και το φορολογικό.

Την συμπαράστασή τους εξέφρασαν με την παρουσία τους οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στα μπλόκα των αγροτών, τόσο στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, όσο και σήμερα στον αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ.

Το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ολοκληρώνει το ξεθεμελίωμα του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, βρίσκει το λαό στο δρόμο με την απαίτηση να το αποσύρει τώρα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε ψήφισμα στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο για να μην γίνει καμιά συζήτηση, να αποσυρθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό.

(φωτό: rodospress.gr)

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*