Στην Κω τα καλλιστεία για την ανάδειξη της “Σταρ Δωδεκανήσου”

admin
16/02/2016 19:03
 
 
 

Το νησί της Κω, ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά του για να υποδεχθεί το θεσμό των Καλλιστείων στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Από τον Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κω στα τέλη Μαΐου, θ’ αναδειχθούν η «Star Southeast and Dodecanese Islands» και η «Miss Southeast and Dodecanese Islands».
 
Οι νικήτριες του Διαγωνισμού θα συμμετάσχουν σε διεθνείς Διαγωνισμούς Ομορφιάς, ενώ οι τίτλοι θα δοθούν από κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από άτομα με μακρά εμπειρία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, αλλά και επιφανή στελέχη του νησιού της Κω.
 
Εκτός, όμως από τις νικήτριες θα υπάρχουν και… νικητές! Κι αυτό διότι στα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς θα υπάρχει και αντρικός διαγωνισμός ομορφιάς, απ’ τον οποίο θ’ αναδειχθεί ο «Mr. Elegant of Southeast and Dodecanese Islands» και ο αναπληρωματικός του.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Καλλιστεία Ομορφιάς έχει ήδη αρχίσει! Στο πλευρό της διοργάνωσης ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα καλλιστεία ο μετρ του είδους Νίκος Μπάμπαλης, ο οποίος θα είναι o Guest Star της Διοργάνωσης, στελεχώνοντας την ομάδα των διοργανωτών.
 
Σημαντική είναι η στήριξη επιφανών επιχειρηματιών του νησιού, που με τη συμβολή τους στα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς Southeast and Dodecanese Islands θέτουν ως στόχο την περαιτέρω προβολή του νησιού σε μία περίοδο δύσκολη από πολλές απόψεις.
 
Στις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές ο χώρος που θα πραγματοποιηθούν τα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς Southeast and Dodecanese Islands κι η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής τους.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*