Δεκατρία Κυκλαδονήσια στην φετινή ΙΤΒ του Βερολίνου

admin
09/03/2016 15:06
 
 
 

Νάξος, Θήρα, Σύρος, Μύκονος, Άνδρος, Φολέγανδρος, Αμοργός, Μήλος, Σέριφος, Πάρος, Ίος, Ανάφη και Τήνος συμμετέχουν στο εντυπωσιακό περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην 50η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB του Βερολίνου που άνοιξε σήμερα τις πόρτες της.

Με το σλόγκαν Aegean Islands.Like No Οther να δεσπόζει και να αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέτει σε άμεση εφαρμογή το σχέδιο ενεργειών προβολής για το 2016 και τα νησιά βρίσκονται στο επίκεντρο της μεγαλύτερης στον κόσμο διεθνούς έκθεσης τουρισμού, με μια σύγχρονη εμφάνιση που αποπνέει φρεσκάδα και ανανέωση.

Η Περιφέρεια επέλεξε την έκθεση του Βερολίνου προκειμένου να ξεκινήσει την υλοποίηση του Τριετούς Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού, που παρουσιάστηκε στα τέλη Ιανουαρίου στην Αθήνα, αποσπώντας εξαιρετικά επαινετικά σχόλια από την πολιτική ηγεσία του τουρισμού και το σύνολο των τουριστικών φορέων της χώρας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας, που ήδη συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, συμμετέχουν επίσης, η Ρόδος, η Πάτμος, η Αστυπάλαια, η Κάρπαθος και η Λέρος.

Γ. Χατζημάρκος: «Στην πρώτη γραμμή τα νησιά μας»

Στο Βερολίνο βρίσκεται και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος επεσήμανε ότι η υλοποίηση του τουριστικού πλάνου της Περιφέρειας ξεκίνησε σε λιγότερο από δύο μήνες από την κατάρτιση του, βάζοντας στην πρώτη γραμμή τα νησιά.

«Η διεθνής τουριστική έκθεση του Βερολίνου είναι ένα ακόμα μεγάλο τεστ μιας διαδρομής που στο τέλος της θα αναδείξει για μια ακόμη φορά τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς. Το οξυγόνο της οικονομίας των νησιών μας και της χώρας μας, τον τουρισμό, το αναδεικνύουμε ως πρώτη προτεραιότητα, με επαγγελματισμό και σχέδιο. Οι νησιώτες μας επιβεβαιώνουν και στον τουρισμό ότι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι προσδοκίες τους μετατρέπονται σε στοχευμένες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημάρκος.

Ειδήσεις: Νότιο Αιγαίο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*