Ανακοίνωση Μανώλη Σαρικά για το βίντεο που δημοσιοποίησε η περιφερειακή αρχή

Newsroom
15/06/2021 16:51
 
 
 

Το Γραφείο Τύπου της ΠΝΑ ανάρτησε βίντεο από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης 10/06/2021 διαρκείας 1,21 λεπτών όπου φαίνεται ο κ. περιφερειάρχης να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα των αυτοδιοικητικών Ιατρών για το σποτάκι που έφτιαξαν και αφορά στην πανδημία και την προώθηση και σημασία των εμβολιασμών, για τη λύση του μεγάλου ιατρικού προβλήματος.

Εσκεμμένα, όμως, δεν έδωσε τη συνέχεια του βίντεο στη δημοσιότητα , που φαίνεται να απαξιώνεται από τον ίδιο, η προσπάθεια των Ιατρών με τα λεγόμενα του.

Μας λέει λοιπόν στη συνέχεια του βίντεο ότι:

Α) Σύμφωνα με τους επαγγελματίες στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ θεωρείται λάθος να χρησιμοποιούνται πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής για τέτοιου είδους διαφημιστικό μήνυμα.

Β) Πρόκειται για πρόσωπα θετικά ή αρνητικά φορτισμένα, συνεπώς ένα σποτ με τέτοια άτομα ως πρωταγωνιστές δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό.

Ουσιαστικά απαξιώνει τη ενέργεια των αυτοδιοικητικών Ιατρών και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και μας θάβει με το γάντι επειδή τολμήσαμε να δώσουμε προτάσεις για λύσεις στα ιατρικά προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία.

Ουσιαστικά αποκρύβοντας το υπόλοιπο βίντεο, λέει τη μισή αλήθεια, όμως η μισή αλήθεια είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Καλώ λοιπόν την Περιφερειακή αρχή να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το βίντεο από το Περιφερειακό Συμβούλιο χωρίς να κάνει μοντάζ και ραπτοκοπτική για να λάμψει η αλήθεια την οποία κρύβει.

Στη συνέχεια του λόγου του ο κ. Περιφερειάρχης μας απαξιώνει εκ νέου, λέγοντας ότι η αγωνία της Συμμαχίας του κ. Γλυνού και μελών της, όπως ο κ. Σαρικάς για την πορεία των εμβολιασμών δεν στηρίζεται σε ταπεινά κίνητρα. Επαναλαμβάνει (τα κίνητρα τους δεν είναι ταπεινά) και διερωτάται αν ανησυχούμε πραγματικά για τη πορεία των εμβολιασμών.

Η απάντηση η δικιά μας είναι μία:

Η αγωνία και ο προβληματισμός μας είναι μεγάλος και αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας που έφερε μεγάλες ανατροπές στις ζωές μας, με πολλούς θανάτους και οικονομική δυσχέρεια σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας.

Πρώτη μας επιλογή δεν είναι η αντιπαράθεση με κανένα, αλλά η συμβολή μας για τη λύση των προβλημάτων που είναι απόρροια της πανδημίας.
ΣΑΡΙΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*