“Newcomer Award” για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας

admin
29/03/2016 09:29
 
 
 

Με το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου (“Newcomer Award”) ανταμείφθηκε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην 23η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – ΜΙΤΤ 2016, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 ως τις 26 Μαρτίου στο Expocentre της Μόσχας.

Το βραβείο έρχεται να επιβεβαιώσει την απήχηση που έχει η νέα, φρέσκια και αναβαθμισμένη τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας “Aegean Islands – Like No Other”, η οποία αποτελεί πόλο έλξης σε κάθε διεθνή έκθεση που εμφανίζεται.

Ενδεικτικά είναι και τα δημοσιεύματα τον τουριστικό Τύπο της Ρωσίας, όπου γίνεται αναφορά στην συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον διεθνή ειδησεογραφικό κολοσσό CNN και την εντυπωσιακή τηλεοπτική καμπάνια που ξεκίνησε στην διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου τον περασμένο Νοέμβριο. Αναφορά γίνεται, επίσης, και στη συμμετοχή της Περιφέρειας σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, όπου αναδεικνύονται τα πολλά πρόσωπα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, η μοναδικότητα και οι ιδιαιτερότητές τους, που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.  

Σημειώνεται ότι το Νότιο Αιγαίο ήταν  η μοναδική Περιφέρεια της χώρας που είχε τη δική της αυτόνομη παρουσία στην ΜΙΤΤ 2016, με στόχο την κατάκτηση της ρωσικής αγοράς και την ενίσχυση των παραδοσιακών δεσμών μεταξύ των δύο πλευρών, μέσα στο γενικότερο πλάνο δράσεων και εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί σε τομείς που εκτείνονται και πέραν του τουρισμού, επ’ ευκαιρία και του Έτους Ελληνορωσικής Φιλίας 2016.

Ειδήσεις: Νότιο Αιγαίο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*