Στην 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016 τα πιστοποιημένα προϊόντα του Ν. Αιγαίου

admin
04/04/2016 11:38
 
 
 

Την εξωστρέφεια των πιστοποιημένων προϊόντων που παράγονται στα νησιά προσδοκά να ενισχύσει η Περιφέρεια Ν. Αιγίου με τη συμμετοχή της στην μεγαλύτερη – σε ευρωπαϊκό επίπεδο – διεθνή Εμπορική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016.

Η έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2016 στο Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte στη Γαλλία, έχει υψηλή επισκεψιμότητα, προσελκύοντας εισαγωγείς, διανομείς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Δίνει την ευκαιρία πρόσβασης στη γαλλική, ευρωπαϊκή, αλλά και διεθνή αγορά και συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των εξαγωγών, καθώς και στην στήριξη της αναγνωρισιμότητας των πιστοποιημένων προϊόντων.

 

Αυστηρά μέχρι τις 15 Απριλίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλεί όσους παραγωγούς μεταποιούν ή/και τυποποιούν πιστοποιημένα ΠΟΠ ή/και ΠΓΕ ή με έγκριση H.A.C.C.P. ή ISO αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια, να το δηλώσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7088).

Λόγω των περιορισμένων θέσεων που εξασφαλίστηκαν, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάσει κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης, με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες εκθέσεις, όσοι δηλώσουν σε πρώτη φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν. Διευκρινίζεται πως μετά τις 15 Απριλίου δεν θα γίνει δεκτή καμία δήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22810-82380 (κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).

(φωτό: info-cyclades.gr)

Ειδήσεις: Νότιο Αιγαίο

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*