Ολοκληρώθηκε η 1η φάση των ομίλων του «Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι – “Heavens café”»

Άκης Αξαόπουλος
19/12/2021 16:01
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 1η φάση των ομίλων του «Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι – “Heavens café”». Η αναγκαία και επιβεβλημένη τήρηση των συνθηκών που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν ήταν ικανή να περιορίσει τους φίλους του αθλήματος που και φέτος έδωσαν το βροντερό τους παρών με την συμμετοχή τους.

Παρ’ ότι υπήρξαν σπουδαίες νίκες και αναπάντεχες ήττες το συνολικό ταμείο ήταν θετικό για τα γνώριμα φαβορί της διοργάνωσης εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Κατά κοινή ομολογία των παικτών αλλά και των θεατών το επίπεδο του παιχνιδιού είναι κάθε χρόνο και καλύτερο.

Η οικογένεια Σορώκου διατήρησε τον τίτλο της και έτσι έχει συνολικά 5 μέλη στην επόμενη φάση (Θανάσης, Παναγιώτης, Μανώλης του Γ, Μανώλης του Κ και Λευτέρης). Αντίθετα η οικογένεια Ζώρου έχει μόνο έναν εκπρόσωπο τον Γιάννη. Επίσης η οικογένεια Παπαδόπουλου δεν μπόρεσε να έχει εκπρόσωπο αφού ο Γιάννης και ο Βαγγέλης του Δ κατέλειξαν σε μη προκρινόμενες θέσεις.

Η Μονή έχει να καυχιέται για την πρόκριση και των 2 της εκπροσώπων (Κοντοπίδη-Μαγκανάρη). Η Κόρωνος έχει έναν εκπρόσωπο τον Πέτρο Κοντόπουλο αφού ο έτερος Πέτρος Μελισσουργός, Αντώνης Μανδηλαράς και Άρης Παντελιάς δεν προκρίθηκαν. Ο περυσινός πρωταθλητής Γιώργος Φλώρος τερμάτισε στην τελευταία θέση του Ομίλου ισοβαθμώντας με τον Μιχάλη Σέργη δίνοντας όμως έτσι ένα από τα δυνατότερα ζευγάρια της επόμενης Φάσης αφού καλείται να παίξει με τον επίσης Πρωταθλητή και αρκετές φορές φιναλιστ Γιώργο Μαιτό.

Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών δεν τα κατάφεραν καλά αφού μόνο ο Θεμελίδης και ο Λευτέρης Ελευθερίου (ως και μοναδικός Απεραθίτης αφού και οι Πέτρος Αναματερός και Ποθητός έμειναν έξω) προκρίθηκαν ενώ οι Μαρούλης Ν., Μαϊδης, Τσιώλης αλλά και ο εμφανώς βελτιωμένος φέτος Στράτος Φουτάκογλου αποκλείστηκαν.

Η κοινότητα των γιατρών τα πήγε σχετικά καλά αφού εκτός από τον 2 φορές Πρωταθλητή Θανάση Σορώκο έχει εκπρόσωπο και τον Θορυβώδη Πλάτωνα Τομπά ενώ ο Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης παρ’ ότι ειδικός δεν μπόρεσε να γλυτώσει τα στραβοπατήματα.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης την αδυναμία πρόκρισης του στεμμένου μια φορά πρωταθλητή Βασίλη Καραθανάση αλλά και την εξασφάλιση της πρόκρισης του Κώστα Δημητρόπουλου που πέρασε σχετικά εύκολα εξασφαλίζοντας την 4η θέση στον Όμιλο του.

Ας δούμε όμως τους προκριθέντες με τις Βαθμολογίες τους:

Έτσι λοιπόν τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν να αναμετρηθούν είναι:

ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ –ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΕΓΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΕΡΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΣΟΡΩΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΡΕΒΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ –ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΒΕΛΙΑΝΙΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΜΑΚΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΟΜΠΑΣ ΠΛΑΤΩΝ-ΚΟΥΤΣΙΑΦΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΣΟΡΩΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟΥ Γ-ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΟΡΩΚΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ –ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΑΒΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΑΪΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΟΡΡΕΣ ΝΙΚΟΣ-ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΣΟΡΩΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΕΜΕΛΙΔΗΣ-ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΟΡΩΚΟΣ ΜΑΝ ΤΟΥ Κ-ΔΡΥΜΑΛΛΙΤΗΣ

Αυτή η φάση των αναμετρήσεων θα ξεκινήσει 9 Ιανουαρίου και θα λήξει 31 Ιανουαρίου του νέου έτους

Συναρπαστικές αναμετρήσεις λοιπόν και σ’ αυτή τη φάση ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τα φιλικά παιχνίδια που διαδραματίζονται καθημερινά με κυρίαρχο ρόλο την συνεύρεση τη φιλία και την αγάπη για το άθλημα αφήνοντας στην άκρη προκρίσεις και βαθμολογίες.

Η Διοργανώτρια Αρχή, η επιτροπή Διεξαγωγής και η οικογένεια των παικτών του «Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι-“Heavens café”» εύχεται Υγεία-Ειρήνη-Αγάπη και Τύχη σε όλο τον κόσμο.

(Visited 817 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*