Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Εμπρόθεσμη προσέλευση για το Κτηματολόγιο

Άκης Αξαόπουλος
05/01/2022 21:59
 
 
 

 

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου, αιτήθηκε μετ’ επιτάσεως την παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο, έως τις 31/12/2022.

Ωστόσο, όσοι πολίτες δεν κατόρθωσαν μέχρι τώρα να υποβάλλουν τη δήλωσή τους, θα λειτουργεί από σήμερα η υπηρεσία εμπρόθεσμης προσέλευσης, δηλαδή θα μπορούν μέσω της ιστοσελίδας https://www.kthma.gr να συμπληρώσουν αναλυτικά τα πεδία της φόρμας και στη συνέχεια να επιλέξουν «υποβολή ραντεβού». Η καταχώρισή τους θα λάβει μοναδικό κωδικό αριθμό, τον οποίο θα εκτυπώνουν και θα προσκομίζουν στο γραφείο Κτηματογράφησης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Μεταβαίνετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.kthma.gr/N.Kykladwn/base/rendezvous/
Συμπληρώνετε αναλυτικά τα πεδία της φόρμας και στην συνέχεια επιλέγετε Υποβολή Ραντεβού.
Θα λάβετε μοναδικό κωδικό αριθμό τον οποίο θα εκτυπώσετε και θα προσκομίσετε στο Γραφείο Κτηματογράφησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Στην περίπτωση που κάποιος είναι επαγγελματίας ή έχει εξουσιοδοτηθεί να υποβάλλει δηλώσεις για λογαριασμό πολλών δικαιούχων, πρέπει να συμπληρώνει την φόρμα ξεχωριστά για κάθε δικαιούχο και στα Στοιχεία Υπευθύνου να συμπληρώνει τα δικά του στοιχεία.

Για κάθε δικαιούχο θα πρέπει να χορηγείται ξεχωριστό αποδεικτικό εμπρόθεσμης προσέλευσης.
Η εμπρόθεσμη προσέλευση κατοχυρώνεται ΜΟΝΟ εφόσον τα στοιχεία της καταχώρισης στη συγκεκριμένη Φόρμα Εμπρόθεσμης Προσέλευσης συμπίπτουν με τα στοιχεία των υποβαλλόμενων Δηλώσεων.

(Visited 1.103 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*