Η Amazon στη Νάξο

Άκης Αξαόπουλος
28/06/2022 10:49
 
 
 

-«Στον Αστέρα συνάντησα έναν από τους κορυφαίους στον τομέα της νανοτεχνολογίας στον κόσμο και στις ΗΠΑ, ο οποίος πλέον ζει τώρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα, έχει αγαπήσει τη χώρα και πλέον θέλει να επενδύσει».

Τάδε έφη ο πρέσβης των ΗΠΑ Γιώργος Τσούνης σε ομιλία του χθες για τη δυναμική της Ελλάδας στον τουρισμό και στον επενδυτικό τομέα. Στην εκδήλωση του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου που έγινε στον Αστέρα, ο Αμερικάνος πρέσβης μας πληροφόρησε ότι θα είναι «σε λίγες εβδομάδες στη Νάξο με την Amazon – έστω κι αν θα… απογοητεύσω τον πεθερό μου που περίμενε να πάω εκείνη την περίοδο στο Πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στο Διπλάτανο» (μικρό χωριό της ορεινής Τριχωνίδας, στην Αιτωλοακαρνανία, από τα πλέον γνωστά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ως ένα από τα χωριά της περιοχής με τους περισσότερους, ίσως, απόδημους).

Ο Γ. Τσούνης δεν ανέφερε περισσότερα, αλλά η στήλη πληροφορείται ότι η Amazon ετοιμάζει ένα νέο project που θα παρουσιαστεί τις προσεχείς εβδομάδες και θα αφορά υπηρεσίες στον τομέα της τεχνολογίας προς τους κατοίκους του νησιού σε συνεργασία με τον Δήμο. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και θα παρευρεθεί ο Κάμερον Μπρουκς, επικεφαλής δημόσιου τομέα της Amazon Web Services στην Ευρώπη και ο άνθρωπος πίσω από την επένδυση που έχει γίνει από τον Όμιλο στη χώρα μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

 

Πηγή: newmoney.gr

(Visited 1.336 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*