Στο Φιλώτι η εικόνα της Παναγίας της Βουρλιωτίσσης

Άκης Αξαόπουλος
11/07/2022 11:03
 
 
 

 

Μετά από τις θεάρεστες ενέργειες της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, υπό την θεόπνευστη ιεραρχία του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου, την πρόθυμη διάθεση και την ευλογημένη θεληματικότητα του Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, – Φιλαδελφείας- Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ. Γαβριήλ, η Εικόνα της Παναγίας της Βουρλιωτίσσης θα φιλοξενηθεί στη Νάξο τις ημέρες εορτής του Αγίου Νικοδήμου.

Μετά από αίτημα γραπτό- παράκληση στη σεβασμιότητα του Μητροπολίτου μας κ. Καλλινίκου από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ, η εικόνα της Παναγίας θα φιλοξενηθεί και στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Φιλώτι στις 15/7/2022 για λίγες ώρες.

Γνωστός ο άρρηκτος δεσμός του Αξωτοβουρλιώτη – Φιλωτίτη με τα Βουρλά της Μ. Ασίας. Διαρκείς και άθραυστες οι σχέσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΩΝ Μ.ΑΣΙΑΣ με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ. (Δύο μέλη μας είναι και μέλη της ΕΒΜΑ).

Η άφιξη του σεβάσματος της Εικόνας της Παναγίας στο Φιλώτι θα γίνει στις 19.30, την Παρασκευή 15/7/2022. Θα τελεστεί  δέησις και θα γίνει ομιλία.

Το Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ, το ΦΙΛΩΤΙ σύσσωμο, θα ευγνωμονεί ες αεί την ανταπόκριση στο αίτημά μας για την παρουσία της Παναγίας της Βουρλιώτισσας και στο Φιλώτι.

(Visited 382 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*