CaptainBook.io για το Project «Νάξος, Smart Island» της Amazon

Άκης Αξαόπουλος
19/07/2022 19:15
 
 
 

Η διοίκηση της CaptainBook.io αναγνωρίζει την προσπάθεια της Amazon να συνδράµει στη δηµιουργία ενός πρότυπου κέντρου ψηφιακού πολιτισµού στο Αιγαίο µέσω του Project «Νάξος, Smart Island».

Είµαστε ιδιαίτερα χαρούµενοι που ένας εταιρικός κολοσσός και πρωτοπόρος των ψηφιακών τεχνολογιών όπως η Amazon αποφάσισε να επενδύσει στο νησί µας, αναγνωρίζοντας µαζί µε εµάς και εκείνοι τις µεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για καινοτοµία.

Με αυτόν τον τρόπο σφραγίζεται το δικό µας όραµα που έχουµε υλοποιήσει µέσω της CaptainBook.io και του WorkFromNaxos τα τελευταία χρόνια έχοντας ως κύριο στόχο η Νάξος γίνει το πρώτο ελληνικό “έξυπνο νησί”.

Το εγχείρηµα του Jeff Bezos σε συνεργασία µε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τους τοπικούς φορείς του νησιού µας θέτει τα θεµέλια για ένα λαµπρό µέλλον γεµάτο καινοτοµία και τεχνολογική εξέλιξη.

Η αγάπη µας για τη Νάξο, µας οδήγησε στο να δηµιουργήσουµε το έδαφος για νέες τεχνολογίες σε ότι αφορά τον τουρισµό και είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο να βλέπουµε εταιρίες όπως η Amazon να ακολουθούν αυτή την προσπάθεια και σε άλλους κλάδους όπως αυτοί της υγείας και του αγροδιατροφικού τοµέα.

“Είµαστε βέβαιοι πως σε βάθος δεκαετίας τα αποτελέσµατα θα είναι µόνο θετικά, δηµιουργώντας εξαιρετικές ευκαιρίες για τους νέους του νησιού και για όσους επιθυµούν να εργαστούν ως ψηφιακοί νοµάδες από τη Νάξο.”

Jerome Bajou, CEO & Co-Founder at CaptainBook.io

(Visited 414 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*