Λιμεναρχείο Νάξου: Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Νάξου

Άκης Αξαόπουλος
04/08/2022 12:37
 
 
 

Δεδομένου ότι ήδη διανύουμε την περίοδο της αποκορύφωσης της επισκεψιμότητας στο νησί της Νάξου, παρατηρείται ολοένα και αυξανόμενη προσέλευση επισκεπτών και οχημάτων, καθιστώντας κατά συνέπεια όλο και πιο δύσκολη την κίνηση, κυκλοφορία και ανεύρεση χώρου στάθμευσης για τα οχήματα, τόσο των πολιτών της Νάξου, όσο και των επισκεπτών.

Ως επί τούτου, με το παρόν έγγραφο εφιστάται η προσοχή όλων των οδηγών χρηστών της παραλιακής οδού για την απαρέγκλιτη τήρηση των ρυθμίσεων, ιδιαίτερα ως προς το θέμα της απαγόρευσης της στάσης-στάθμευσης, δεδομένου ότι από τη μη προβλεπόμενη στάθμευση οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής οδού και των χώρων του λιμένα, παρατηρούνται φαινόμενα παρακώλησης της συγκοινωνίας, με αποτέλεσμα τόσο την μη εύρυθμη λειτουργία του λιμένα και της παραλιακής οδού, όσο και τη δυσαρέσκεια των πολιτών.

Επιπρόσθετα, υπογραμμίζεται ότι η τροφοδοσία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Νάξου θα πραγματοποιείται εντός των εσοχών που βρίσκονται επί αυτής και απαρέγκλιτα κατά τα χρονικά διαστήματα 06:00- 11:00 και 15:30- 17:30.

Σας επισημαίνεται επίσης, προς αποτροπή άσκοπης ταλαιπωρίας και κατά συνέπεια δυσαρέσκειας και παραπόνων, η Λιμενική Αρχή Νάξου προτείνει την αποφυγή κυκλοφορίας οχημάτων επί της παραλιακής οδού, τις έντονες ώρες αιχμής, δηλαδή από 11:30 έως 13:30, διότι παρατηρείται αναμονή και καθυστέρηση λόγω της αυξημένης κίνησης αφίξεων πλοίων και μεγάλου αριθμού επισκεπτών.

Αποσκοπώντας στο κοινό καλό και στην εξυπηρέτηση του πολίτη, ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνδρομή και τη συνεργασία σας.

(Visited 978 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*