ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. – Ο.Μ. Νάξου: Τι συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ Νάξου;

Άκης Αξαόπουλος
05/08/2022 13:35
 
 
 

 

Έχουν περάσει 18 μήνες και οι πολίτες της Νάξου αλλά και των Μικρών Κυκλάδων εξακολουθούν να βιώνουν με το χειρότερο τρόπο την “εξυγίανση” των ΕΛΤΑ. Ο κόσμος αναζητά σημαντική αλληλογραφία την οποία παραλαμβάνει με μεγάλη καθυστέρηση, αν την παραλάβει τελικά.
Ο ημερήσιος τύπος παραδίδεται στους αναγνώστες κάθε τρεις ημέρες.

Η παράδοση της αλληλογραφίας και ειδικά οι τραπεζικές κάρτες δεν μπορούν να παραδοθούν σωστά στους παραλήπτες, αφού δεν υπάρχουν οδοί και αριθμοί στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, και τα ονόματα είναι ίδια τις περισσότερες φορές.

Αυτό είναι κύρια ευθύνη του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος αδιαφορεί για το πάγιο αίτημα των ΕΛΤΑ Νάξου, που εκκρεμεί τουλάχιστον έξι χρόνια, και αφορά στην οδαρίθμηση.

Ωστόσο ο Δήμος πάντα μας διαβεβαιώνει ότι Θα γίνει αυτή η οδαρίθμηση.
Μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα.
Και όλα αυτά γιατί;

Διότι κάποιοι στην κεντρική υπηρεσία των ΕΛΤΑ, αποφάσισαν ότι το μεγαλύτερο βάσει της τελευταίας απογραφής πληθυσμιακά νησί των Κυκλάδων, και η πρωτεύουσα του Χώρα της Νάξου, των 15000 κατοίκων και των εκατοντάδων επιχειρήσεων, μπορεί να εξισωθεί με νησιά μικρότερου μεγέθους όπως η Κίμωλος, οι Φούρνοι κ.λ.π. ώστε να εξυπηρετούνται από ένα ταχυδρομικό διανομέα.

Επίσης αποφάσισαν ότι σε ένα κατάστημα στο οποίο εργάζονταν οκτώ υπάλληλοι και υπερέβαλαν εαυτόν για να είναι ο κόσμος ικανοποιημένος αρκούν σήμερα τρείς υπάλληλοι.

Οι πολιτικοί και τοπικοί άρχοντες αδιαφορούν.

Ο κόσμος διαμαρτύρεται και οι άμοιροι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να απολογούνται καθημερινά στον κόσμο αλλά και στην υπηρεσία τους που απαιτεί όλα να βαίνουν καλώς. Ποιος επιτέλους θα ευαισθητοποιηθεί για να βρεθεί μια λύση σ’αυτό το δυσεπίλυτο χρόνιο πρόβλημα;

Η απαξίωση των υπηρεσιών του δημόσιου τομέα, ώστε αυτές να πουληθούν ευκολότερα και έναντι πινακίου φακής σε ημετέρους ιδιώτες ανταγωνιστές των ΕΛΤΑ, θεωρούμε ότι αποτελεί μέρος του γενικότερου σχεδιασμού αυτής της κυβέρνησης.

(Visited 486 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*