Αίτημα σύγκλησης Γενικής Λαϊκής Συνέλευσης των κατοίκων της κοινότητας Κορωνίδας

Newsroom
04/09/2022 03:07
 
 
 

 

Επιστολή απέστειλε στον πρόεδρο και τα μέλη του Κοινοτικού συμβουλίου Κορωνίδας το Πνευματικό Κέντρο του χωριού προκειμένου να ζητήσει να συνεδριάσει άμεσα και να προχωρήσει στη σύγκληση Λαϊκής Συνέλευσης των κατοίκων.

Αναλυτικά αναφέρει:

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας, παρουσία και εκπροσώπου του Δ.Σ. του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη να συζητηθούν τα σοβαρά, μικρά και μεγάλα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει στο σύνολο της η κοινότητα μας, αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον πρόεδρο και το κοινοτικό συμβούλιο να προχωρήσει άμεσα σε Γενική Λαϊκή Συνέλευση των Κατοίκων της κοινότητας κορωνίδας.

Η αδράνεια και αδιαφορία της δημοτικής αρχής στα ολοένα και πιο οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα μας, δεν αφήνει άλλα περιθώρια κωλυσιεργίας από πλευράς του κοινοτικού συμβουλίου.

Για τον λόγο αυτό ζητάμε το κοινοτικό συμβούλιο να συνεδριάσει άμεσα, προκειμένου να αποφασίσει την σύγκληση Γενικής Λαϊκής Συνέλευσης εντός του πρώτου 15ήμερου του Σεπτέμβρη, τόσο για ενημέρωση του κόσμου, όσο και για τη λήψη αποφάσεων πάνω στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

(Visited 204 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.