Δύναμη Δημιουργίας: «Αποδοκιμάζουμε κάθε απόπειρα φίμωσης του Τύπου»

Newsroom
17/10/2022 11:22
 
 
 

 

«Αντί να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του ΚΑΖ, στέλνει εξώδικο στην εφημερίδα «Κυκλαδική» και απειλεί με μήνυση» σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Βασίλη Βρούτση «Δύναμη Δημιουργίας» που αποδοκιμάζει κάθε απόπειρα φίμωσης του Τύπου και περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης.

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας»

Η απόφαση του Δημάρχου να αποστείλει εξώδικο στην εφημερίδα «Κυκλαδική» και να απειλεί με μήνυση, για δημοσίευμα της σχετικά με την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής ως προς το Καταφύγιο Άγριας Ζωής, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε τρικυμία και εφευρίσκει συνεχώς εχθρούς. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που θα έπρεπε να έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του ΚΑΖ (την οποία ο ίδιος υπονόμευσε), όπως υποχρεούται από το Νόμο, και κυρίως μετά τα έγγραφα, που του απεστάλησαν από τον ΟΦΥΠΕΚΑ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Αποδοκιμάζουμε κάθε απόπειρα φίμωσης του Τύπου και περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης. Καλούμε τον Δήμαρχο, αντί να «κυνηγά μάγισσες», για να εκφοβίζει όσους του ασκούν κριτική ή απλά ενημερώνουν τους πολίτες, να αντιληφθεί έστω και τώρα την ευθύνη της θέσης του, που επιβάλλει να μεριμνά για την υπεράσπιση του τόπου του και όχι το αντίθετο. Να καταλάβει επιτέλους ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να θεωρεί ότι είναι υπεράνω του Νόμου, κάνοντας ότι θέλει αυτός και η «αυλή» του, ως άλλος Λουδοβίκος.

(Visited 136 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*