Χώρα Νάξος-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Διπλής κατεύθυνσης η παραλία – Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης

Newsroom
24/10/2022 16:20
 
 
 

 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών», του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το Λιμεναρχείο Νάξου ενημερώνει ότι από την Τρίτη 25-10-2022 θα εκτελούνται εργασίες από την οδό Μ. Μαργαρίτη, από τη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, έως τη συμβολή με την οδό προς Άγιο Μηνά.

Ως εκ τούτου είναι αναγκαία η διακοπή κυκλοφορίας στο παραπάνω τμήμα, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, τουλάχιστον έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022.

Η πρόσβαση προς το λιμάνι θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Κοντολέοντος – Ηρώων Πολυτεχνείου και από την οδό Παπαβασιλείου και την παραλιακή, ενώ η έξοδος θα πραγματοποιείται από την παραλιακή οδό, η οποία θα είναι διπλής κατεύθυνσης.

Κατά συνέπεια:

Τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας, η παραλιακή οδός της Χώρας Νάξου θα είναι διπλής κατεύθυνσης. 

Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση κατά μήκος της παραλιακής οδού, στην πλατεία των ΚΤΕΛ, στο χώρο των ταξί, των ξενοδοχειακών και ενοικιαζόμενων οχημάτων, καθώς και στο χώρο έμπροσθεν του ηρώου.

Χάρτης 1
Χάρτης 2

Για το ίδιο θέμα ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 

 

(Visited 699 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*